Επιμόρφωση

Προγράμματα Επιμόρφωσης

Συμβουλευτική Απώλειας & Πένθους

Το πρόγραμμα επιμόρφωσης στοχεύει στην κατανόηση σε βάθος των στάσεων και των συμπεριφορών απέναντι στο πένθος και την απώλεια καθώς και στην ορθή αντιμετώπιση και στήριξη των πενθούντων ή και των φροντιστών.

Πρόγραμμα Δικαστικής & Εγκληματολογικής Ψυχολογίας

Το μονοετές πρόγραμμα Δικαστικής & Εγκληματολογικής Ψυχολογίας εισάγει τους συμμετέχοντες στις βασικές ψυχολογικές θεωρίες της βίας,  αναλύει την πιθανή συσχέτιση εγκληματικότητας & ψυχοπαθολογίας ενώ επικεντρώνεται στη μελέτη διαφόρων τύπων δραστών.

Πρόγραμμα Συμβουλευτικής Ψυχικής Υγείας

Το πρόγραμμα στη Συμβουλευτική Ψυχικής Υγείας παρέχει επαγγελματική εκπαίδευση στις θεωρίες και στις πρακτικές εφαρμογές των μεθόδων και τεχνικών της Συμβουλευτικής. Περιλαμβάνει εκπαίδευση σε όλα τα μοντέλα και τις κατευθύνσεις της Συμβουλευτικής δίνοντας έμφαση στη Γνωσιακή-Συμπεριφορική πρόσεγγιση.

Πρόγραμμα Σεμιναρίων Γραφολογίας

Γραφολογία είναι η μελέτη και ανάλυση του γραφικού χαρακτήρα με σκοπό τη σκιαγράφηση του χαρακτήρα και της προσωπικότητας του ατόμου.

Σύμφωνα με μελέτες, ο γραφικός χαρακτήρας μπορεί να αποκαλύψει περίπου 5.000 χαρακτηριστικά στοιχεία της προσωπικότητας του γράφοντος. Επομένως, η γραφολογία είναι μια εξαιρετική και ταυτόχρονα μαγευτική επιστήμη!

Δηλώστε Συμμετοχή!

Δευτέρα με Παρασκευή 13:00-15:00

  • (+357).96302092

Εγγραφείτε στο Newsletter

    (We do not share your data with anybody, and only use it for its intended purpose)